A la carte

( din & woe - mar & mer - tue & wed )

parkrestaurant bruges

 

Voorgerechten - entrees - starters

 

Wortel- en Tomatenroomsoepje
La Crème de Carottes Tomatée
Carrott cream soup with a dash of Tomatoes
9.00


Romige Bisque van noordzeegarnalen “ Rémy Martin ”
La Bisque crèmeuse de Crevettes grises “ Rémy martin ”
Creamy Bisque of Northseashrimps “ Rémy martin ”
14.00


Cocktail van grijze Garnalen met verse Mayonaise en cocktailsaus
Cocktail aux Crevettes grises, Mayonaise, sauce cocktail
Cocktail of grey Northseashrimps and homemade Mayonaise
18.00


Onze heerlijke Garnalenkroketjes van Zeebrugge met fris Slaatje
Les Croquettes aux Crevettes de Zeebrugge et petite Salade
Our creamy Northsea Shrimpfritters with crispy salad
16.00


Kaasgratin Mornay met Sint Jakobsvruchten in de Schelp
Le Gratin aun fromage « Mornay » et Coquilles Saint Jacques
Cheesegratin “Mornay” with Scallops served in the Shell
16.00


St Jakobsvruchten “Meunière”in witte wijn saus
Les Coquilles St Jacques “Meunière”, sauce au Vin blanc
Fresh Brittany Scallops in White Wine sauce
20.00


Gerookte « Balik » Zalm met Blini & garnituur
Le Saumon fumé « Balik » avec sa garniture & Blini
Smoked « Balik » Salmon with Blini, onion & Sour Cream
18.00


Artisanale Ganzenleverterrine met Uienconfijt
La Terrine de Foie gras et son Confit d’Oignons
Smooth Gooseliver Paté with Onion Marmelade
22.00


Bladerdeegje met Champignons,Spinazie en look Roomsaus
Le Millefeuille aux Epinards et Champignons à la Crème à l´ail
Crispy Pie with Mushrooms and Spinach in a Garlic Creamsauce
16.00

 

Vis Fish Poissons


Noorse Zalmfilet met zachte Mosterd uit Dijon
Le Filet de Saumon Norvégien à la Dijonnaise
Norvegian Salmonfilet with a Dijon Mustard Sauce
25.00


Gebakken Tongetjes uit Zeebrugge
Les Soles “meunière” de Zeebrugge
Butter baked « Dover Soles » from Zeebrugge
25.00


St Jakobsvruchten “Meunière”in Witte Wijn saus
Les Coquilles St Jacques “Meunière”, Sauce au Vin Blanc
Fresh Brittany Scallops in White Wine Sauce
25.00


Kabeljauw “Royal” op Oostendse Wijze
Le Cabillaud Royal à l’Ostendaise
Royal Cod Filet Ostend Style
30.00

 

Vlees,Viandes, Meat


Gebakken Ossenhaas met fris slaatje, Hofmeesterboter en frietjes
Le Filet pur « nature » petite salade, beurre Maître d´Hôtel et pommes frites
Butterbaked Belgian Beeffilet with small salad and fries
29.00


Ossenhaas “Bordelaise” met gratin dauphinois
Le Filet pur “Bordelaise” au gratin dauphinois
Beeffilet with red Wine sauce and gratin dauphinois
29.00


Ossenhaas met cognac en groene pepersaus, frietjes
Le Filet pur au cognac et sauce poivre vert, pommes frites
Beeffilet with cognac and green peppersauce, fries
31.00


Lamsfilet met Bordelaisesaus, groentekrans & gratin dauphinois 
le Filet d’Agneau Bordelaise & gratin dauphinois
Lambfilet, served with Red Wine Sauce and gratin dauphinois
30.00


Krokant gebakken Kalfszwezerik met spinaziescheuten en Nantuasausje
Les Ris de Veau rôtis aux jets d’épinards “Sauce Nantua”
Roasted Veal Sweatbread with spinachleaves
and “Nantua” lobstersauce
30.00

 

Nagerechten Desserts Sweets

 

Luchtige Chocolademousse
La mousse au chocolat fondant
Homemade chocolate mousse
8.00


Crème Brûlée
8.00

Sorbet ( Mango / Framboos )
8.00


Moelleux au Chocolat met Vanille-ijs
10.00


Assortiment van 3 kazen
Assortiment de 3 fromages
Cheeseplatter with 3 cheeses
12.00


« Dame blanche » met vers gesmolten chocolade
La « Dame blanche » au chocolat fondu
« Dame blanche » (vanilla ice with freshly melted chocolate)
10.00


Ijsgekoelde luchtige soufflé met Grand Marnier
Le soufflé glacé au Grand Marnier
Grand Marnier icecream Parfait
10.00


Ijsgekoelde nougatine met frambozencoulis
Le nougat glacé au coulis de framboises
Chilled nougat ice with raspberrycoulis
10.00


Tarte tatin met Calvados en vanille ijs
La tarte tatin au Calvados et sa glace vanille
Hot Tarte Tatin applepie with Calvados and vanilla ice
12.00


Crêpes « Suzette » ( min 2 p )
15.00 pp


Sabayon met rode vruchten en vanille ijs ( min 2 p )
Le sabayon aux fruits rouges et sa glace vanille ( min 2 p )
Sabayon with red fruits and vanilla ice ( min 2 p )
12.00 pp